Despre noi

Proiectul www.comunism.ro se doreste un imbold pentru tineri de a se documenta asupra istoriei recente a Romaniei.

Totodata, prin accesibilitatea oferita de Internet, site-ul poate deveni si un spatiu al dialogului atat de necesar intre diferitele generatii.

Acest proiect este deschis tuturor celor interesati. O atentie deosebita va fi acordata insa elevilor si studentilor care sunt invitati sa ne contacteze pentru a include in structura site-ului eventualele lucrari, interviuri, articole sau recenzii.

Responsabilitatea pentru textele publicate apartine in intregime autorului. Realizatorii site-ului nu isi asuma raspunderea in cazul unor date sau nume eronate furnizate de catre intervievati.

Logo-ul proiectului reprezinta un trucaj dupa o fotografie a operei intitulata "Pat din inchisoarea Jilava" realizata de artistul american Mel Chin.

Site-ul www.comunism.ro este premiat la unul dintre cele mai importante concursuri multimedia din lume: Europrix Top Talent Award, organizat de International Center for New Media, Viena, Austria.

Din 414 proiecte provenite din 29 de tari, proiectul nostru s-a clasat printre primele 20 la sectiunea Broadband/Online.

Prin acordarea diplomei Top Talent Quality Seal, juriul festivalului ii certifica inalta originalitate si calitate.


Site-ul este realizat de Paula Beudean, Octavian Coman (coordonator proiect), Andrei Costina, Rares Gosman, Daniel Iftene, Mihai Pedestru si Liviu Pop.

Ne puteti scrie la contact@comunism.ro